googlecba0bbe43e127a22.html

تجهیزات نظافت صنعتی

وبلاگ جامع در مورد تجهیزات نظافت صنعتی

تجهیزات نظافت صنعتی

وبلاگ جامع در مورد تجهیزات نظافت صنعتی

در این وبلاگ تجهیزات نظافت صنعتی گوناگون شامل اسکرابر، سوییپر، واترجت، جاروبرقی، ترولی و ... مورد بحث و بررسی قرار می گیرند.

۳ مطلب در آذر ۱۳۹۶ ثبت شده است

اجرای خدمات کفسابی بر روی کفپوش ها فرآیندی متفاوت با نظافت و شستشوی آنها و حتی جلادهی و پولیش کفپوش است که توسط دستگاه پولیشر انجام می شود. در هنگام اجرای خدمات کفسابی یک لایه سطحی از روی کفپوش برداشته می شود که در واقع همان لایه آسیب دیده است که به هر دلیل ممکن است زیبایی و جلای خود را از دست داده باشد. وقتی این لایه در اجرای خدمات کفسابی به شکل صحیح و اصولی برداشته می شود لایه زیرین که زیبایی و جلای اولیه کفپوش را دارد نمایان خواهد شد. بنابراین برای اجرای خدمات کفسابی نیاز به دستگاهی قدرتمند است که بتواند عملیات لایه برداری یا همان ساب را انجام دهد که این دسگاه کف ساب یا سنگ ساب یا دستگاه ساب نام دارد. مهم ترین ویژگی دستگاههای ساب مورد استفاده در خدمات کفسابی قدرت سایندگی بالای آنهاست که آنها را از دستگاه های نظافت و شستشو مثل اسکرابر و سوییپر جدا می کند. یعنی در شرایطی که دستگاه های نظافتی مکانیزه می توانند الودگی ها را از سطح جدا کنند یا زباله و پسماند را جمع آوری کنند یک دستگاه ساب مورد استفاده در خدمات کفسابی دارای قدرت لایه برداری از سطح است.

دستگاه های کف ساب مدل های متنوعی دارند. ممکن است پرتابل، دستی یا سرنشین دار باشند. در مدل های پرتال که مدل هایی کوچک و جمع و جور هستند دستگاه توسط کاربر قابل حمل است این دستگاه ها برای خدمات کفسابی در گوشه ها و زوایا و سطوحی با وسعت کم مناسب هستند. اما اگر قرار است خدمات کفسابی بر روی سطحی وسیع تر استفاده شود بهتر است از مدل دستی یا سرنشین دار استفاده شود. خود این مدل ها از نظر پهنای عملیاتی و نحوه کنترل گرد و غبار ناشی از ساب زنی بسیار متنوع هستند. رایج ترین مدل های مورد استفاده در خدمات کفسابی دستگاه های ساب دستی یا walk behind هستند که کاربر در پشت آنها قرار گرفته و دستگاه را بر روی سطح هدایت می نماید. در این دستگاه ها یک بخش ساینده به نام لقمه وجود دارد که از جنس سیلیکون کاربید یا مواد مشابه است که سختی و قدرت سایندگی بالا دارد که با چرخش آنها روی سطح کفپوش بعلت سرعت چرخش بالا و فشار زیادی که بر آن وارد می شود می تواند عملیات لایه برداری را انجام دهد و خدمات کفسابی را اجرایی نماید.

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ آذر ۹۶ ، ۰۹:۱۷
نظافت صنعتی

همانطور که در پست های قبلی توضیح داده شد هر اسکرابر صنعتی دارای دو مخزن جدا از هم است که در یکی محلول شوینده یا آب قرار می گیرد و در مخزن دیگر آب آلوده جمع اوری شده توسط تی مکنده قرار می گیرد. بعضی از دستگاه های اسکرابر صنعتی دارای مخزن  مواد شوینده نیز هستند که از طریق این مخزن می توان متناسب با نوع آلودگی میزان پاشش مواد شوینده را تنظیم نمود. ظرفیت این مخازن در دستگاه های اسکرابر دستی معمولا کوچکتر از مدل های خودرویی یا سرنشین دار است. نکته مهم در مورد مخزن دستگاه اسکرابر صنعتی آن است که جنس آن مهم است، باید به راحتی قابل تخلیه و نظافت و شستشو باشد و باید ظرفیت مناسبی داشته باشد.

در دستگاه اسکرابر صنعتی یا کفشوی مکانیزه مخازن بدنه دستگاه را تشکیل می دهند. بنابراین جنس مخزن مهم بوده و باید دارای استحکام کافی باشد. در غیر این صورت در برخوردهای ناخواسته دستگاه با موانع محیطی مخزن یا بدنه اسکرابر صنعتی به راحتی آسیب دیده و دچار دفرمگی می شود که علاوه بر ایجاد ظاهر نامناسب موجب نقص در عملکرد دستگاه هم خواهد شد. همچنین مخزن اسکرابر صنعتی علاوه بر داشتن مقاومت بالا باید کاملا قابل شستشو باشد و جنس بکار رفته باعث افزایش وزن بیش از حد دستگاه نشود. به همین دلیل پلاستیک فشرده گزینه ای مناسب برای مخزن است که تمام ویژگی های فوق را دارا می باشد. یعنی در ضمن سبک بودن مقاوم و قابل شستشو است. البته در برخی اسکرابرهای خاص مثل دستگاه های زمین شوی مورد استفاده در محیط های نیازمند سطح بالای بهداشت مثل بیمارستان ها و درمانگاه ها و صنایع غذایی و دارویی از اسکرابرهایی با مخازن ویژه استفاده می شود. ماده مورد استفاده در این مخازن با مواد آنتی باکتریال غنی شده اند در نتیجه میکروب ها و باکتریها به سرعت بر روی آنها از بین می روند و امکان انتقال آلودگی از مخزن به سطح به صفر می رسد.

نکته دیگر در مورد دستگاه های اسکرابر صنعتی طراحی صحیح مخزن است. مخزن دستگاه های اسکرابر باید به سهولت قابل تخلیه و نظافت باشد. به همین دلیل در برخی اسکرابرهای دستی مخزن آب کثیف قابل جدا شدن است تا بتوان کاملا آن را شست. در مدل هایی که مخزن قابل جدا شدن نیست باید مجهز به شلنگ تخلیه باشد تا آب کثیف کاملا خالی شود. در بعضی مدل های اسکرابر صنعتی هم مخزن به یک سمت قابل کج کردن یا بالا بردن است تا بهتر تخلیه شود. همچنین بدنه مخزن هم باید کاملا صیقلی صاف باشد تا آلودگی به خوبی از روی آن پاک شود.

سومین نکته در خصوص دستگاه های اسکرابر صنعتی آن است که ظرفیت مخزن مناسب باشد. اگر مخزن خیلی کوچک باشد مرتب باید مخزن آب کثیف خالی شده و مخزن آب تمیز پر شود یعنی در حین انجام عملیات مرتب وقفه ایجاد شده و زمان انجام عملیات طولانی میشود از سوی دیگر اگر مخزن بیش از اندازه بزرگ باشد وزن دستگاه بسیار سنگین می شود و مشکلات بعدی پیش می آید. بنابراین در حالت کلی هنگام خرید یک اسکرابر صنعتی باید به مشخصات مخزن دستگاه از قبیل جنس، ظرفیت، نحوه نظافت و شستشو و تخلیه هم توجه کرد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ آذر ۹۶ ، ۱۴:۰۱
نظافت صنعتی
پنجشنبه, ۱۶ آذر ۱۳۹۶، ۰۹:۱۶ ق.ظ

اهمیت نوع نازل واترجت صنعتی

بدون شک مهمترین پارامترهای یک واترجت صنعتی که تعیین می کند آیا استفاده از این واترجت در یک عملیات ویژه کارآمد هست یا نه و آیا با استفاده از این دستگاه کارواش صنعتی می توان عملیات مورد نظر را با کیفیت خوب و در یک بازه زمانی معقول و منطقی انجام داد، فشار عملیاتی و دبی دستگاه واترجت صنعتی هستند. اما علی رغم اهمیت آنها هنگام استفاده از یک واتر جت صنعتی در یک عملیات خاص تنها نباید به این دو فاکتور توجه کرد و موارد مهم دیگری نیز باید به دقت بررسی و انتخاب گردد. یکی از مهم ترین پارامترهای مرتبط با یک واترجت صنعتی که در نحوه و سرعت انجام عملیات بسیار موثر است نوع نازل انتخاب شده برای دستگاه میباشد.

در حقیقت نازل واترجت صنعتی با تاثیر بر روی نحوه پاشش آب به سطح هم بر روی فشاری که به سطح وارد می شود و هم سرعت کاملا اثر می گذارد. مثلا یک نازل سوزنی در دستگاه های واترجت صنعتی باعث می شود که آب در یک مساحت خیلی کوچک متمرکز شود که در نتیجه قدرت آب برای کندن و جدا کردن آلودگی یا موادی که به سطح چسبیده بیشتر می شود و این نازل برای تمیز کردن آلودگی های عمیق با واترجت صنعتی یا عملیاتی مثل تخریب بتن مناسب است.

یک نازل دیگر کارواش صنعتی که خیلی هم پرکاربرد هست نازل کاردکی است که آب را تحت زاویه بزرگتر پاشش می کند پس در هر لحظه سطح بیشتری پوشش داده می شود این نوع نازل برای شستشوی عمومی سطوح مختلف با واترجت صنعتی مناسب است و احتمال آسیب دیدن سطح به دلیل فشار آب وارده را کاهش می دهد.

نازل دیگر نازل دوار است که آب به شکل سوزنی از آن خارج می شود اما چون نازل چرخش دارد سطح وسیعی پوشش داده می شود یعنی ترکیبی از نازل سوزنی و کاردکی. نوع پیشرفته نازل های دوار دستگاه های واترجت صنعتی نازل های پوینت اسپید هستند که چند خروجی اب دارند و خود نازل هم می چرخد.

به این ترتیب مشخص است که هنگام کار با واترجت صنعتی باید به نوع نازل هم توجه کرد و تنها نوع نازل باید مناسب باشد بلکه باید بررسی شود که این نازل توان تحمل فشار عملیاتی و دبی و دمای آب خروجی واترجت صنعتی را دارد یا نه؟

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۶ آذر ۹۶ ، ۰۹:۱۶
نظافت صنعتی